понеделник, 19 декември 2016 г.

работа,заплата,инвестиране и пасивен доход


Уредете се на държавна работа!Така говорят нашите родители,роднини и другите съветници.Мислили ли сте от къде идва тая фраза и какъв е смисъла й.
Отговорете си на въпроса къде са расли и живяли нашите родители.
За ваше сведение в социализъм и крачка пред комунизма.Работиш работа в завод,държавна работа,а то всъшност друга частна нямаше, а държавата и комуната ти осигуряват всичко за твойте нужди.Искаш апартамент ,записваш се ,искаш кола записваш се и чакаш ред.Времената се промениха, теорията на горките Маркс и Енгелс ,която дори се учеше като предмет в уще,претърпя пълен провал ,една от основните грешки че държавата рано или късно ще премине към комунизъм ,където няма да има пари и всеки ще получава според нуждите си .
Правилата се измениха настъпи КАПИТАЛИЗЪМ.а какъв е корена на думата ,това е капитал  или имаш капитал трябва да го увеличаваш ,непрекъснат разтеж ,предимно искаме да е нагоре и то максимално бързо,няма значение какво е магазин в верига ,заложна къща в верига ,имот  под наем и много имоти под наем.Идеология на раковите клетки и капитализма потребление заради растеж и растеж заради потребление. 

Инвестиране
Нямате никакъв капитал ,значи трябва да го съберете,спестите ,изкарате .Как вие си знаете чрез легални или нелегални и бързи начини за набиране на капитал .Ваш собствен ,не заемен или на кредит.
Но капитала няма да се появи ,ей така от въздуха.
Стартираме.
1.Създайте няколко източника на доход.!Включете мисленето и мозъка!Измислете 20 способа на допълнителен доход ,наречен пасивен ,защото няма да правите почти нищо и ще ви носи доход.Различни начини за това са-интернет магазин,сайт ,арр ,услуга,услуги,фрииланс,млм,а може и да станете просто добър фризьор.
2.Повишавайте знанията си непрекъснато ,ьпгрейдвайте се до нова версия ,най добрата,ако сте юрист просто бъдете най добрия в областа ,ходете на курсове и семинари.
3.Но работата по свой бизнес е прериоритет ,работите на трудов договор за друг значи му помагате той да стане богат,дори да ви плаща добре.
4.Почнали сте да изкарвате пари,да правите пачка ,да имате кинти ,свободни средства не бързайте да купувате пасиви ,а купувайте активи които ще ви носят пасивен доход.Акции,бонове,дкц,има стотици варианти.Изучавайте добре ,защото аз научих по трудния начин как да се инвестира.Повечето платформи и предложения са от шарлатани ,пирамидални ,нелегални и с ниска доходност. 
Има фондове с 20% година доходност ,50 години назад.

Които иска да му се помогне ще иска помощ ,които иска да бъде успешен ,ще успее,искате да сте богат ,работете за тази идея,богатството не е проста работа.
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар