събота, 24 декември 2016 г.

Няколко признака че си усложнявате сам живота.

Сравнявате се с други!!!Мария получава повече от мен,Иван има бизнес ,а аз съм неудачник-ако ми навяват подобни мисли ,работата не е на добре.Как да се справим - сравнявайте се със себе си ,къде и  какво сте били преди и какво сте сега и какво имате.

Страх.В всеки човек има моменти на страх и слабост.Но някои живеят непрекъснато в този филм .Как да се справим - научете се да се борите с страховете си и да ги пренебрегвате.

Започвате ново начало.Всеки месец,седмица,година ,нов ден си обещавате да спрете нещо или да стартирате нещо но все не намирате сили.Как да се справим -Най ефективно е наистина да стартирате новото начало.

Живеете в очаквания.Смятате че бъдещето ще се промени и вие ще бъдете щастлив.Не умеете да живеете днес и сега.Как да се справим - не чакай живей сега.

Имате ниска самооценка.Как да се справим -съверщенни хора няма а и не е нужНо .всеки греши ,,но намира път напред.

Живеете без план и без бележки какво да направите утре.Има страхотни арр  за това ,гугъл календар ще ви свърши работа.

Живеете в миналото.Трагически  раздели ,съученици,загуба на близък човек ,лични драми.Как да се справим-да разберете че миналото не може да се промени и  защо да губите настоящето.Живей днес и сега.

Влияете се от чуждото мнение.Винаги ще има хора на които няма да се харесате.Теорията crab bucкet.Как да се справим - облечете се маскимално смешно и атакувайте градския транспорт.    

   

Няма коментари:

Публикуване на коментар