събота, 24 декември 2016 г.

ИНВЕСТИРАНЕ 2017

Пасивен Актив на 2016




Спестили сте пари ,не ви носят нищо в банка и искате да купите нещо така че да печелите някаква сума месечно,БЕЗ ДА РАБОТИТЕ.Най добре се ориентирайте към нещо което слага пари в джоба ви а това нещо се нарича актив.Това което вади пари от джоба ви е пасив.Много хора купуват пасиви мислейки че ще спечелят но това не е така.

Депозитите 2016 са умрела работа 0.1% месечна лихва това си е нищо ,има годишна инфлация и парите ви се обезценяват ,например едностаен в София ЗА 2016 е поскъпнал с 30 % или ,имате 100 бона в бамка и 2016 не ви носят нищо ,ако сте избрали да ИНВЕСТИРАТЕ ,КУПИТЕ АКТИВ И ДА ГО ДАВАТЕ ПОД НАЕМ С ЦЕЛ БЪДЕЩА ПРОДАЖБА НА ВИСОКА ЦЕНА.

имот
земеделска земя
бг акции
дивидент
акции
злато
петрол
Валута долари,евро,други
Биткойн 
депозити
гараж
търговски имот
продажба на права
дивидент от собствен бизнес
дивидент на собственика на предприятие
участие в борд на фирма
акционер
рента
партньорски програми в facebook,youtube и други
продажба на лиценз на собствено шоу ,сайт за смях
отдаване под наем ,каравани,коли,техника и други.
създаване на франчайз
нова диета - продажба на ДВД или друго
Pay per view - сайт
Сайт,блог,игра- реклами ,спонсори
Спорт - спонсор
Сайт,блог пратени прогнози ,спорт ,хазарт ,бизнес ,инвестиране,пикап,флирт ,
 Дивидент от ваш дял в сайт,верига магазини

бизнес
доход - пасивен ,страничен ,извънреден,работа за собствен бизнес ,сезонен ,домашен ,работа от дома ,фриилансер ,надомен.услуги,стрийминг от дома ,


ПАСИВЕН АКТИВ НА 2016 - ИМОТ ,инвестирането в едностаен ,близо до метростанция ,вътрешен ,топъл ,без наркомани в входа ,за ремонт ,на ниска цена ,спешно поради заминаване или необслужване на кредит ,натрупани сметки към топлофикация -е най печеливш актив за 2016.Имота е актив ако го давате под наем и става пасив ако не се отдава под наем или живеете в него.

Цел да можеш да живееш само от пасивни доходи.Колко време можеш да оцелееш без да работиш и да получаваш заплата?Доналд Тръмп се отказа от заплатата си,защото си има пасивни доходи,от отдаване на имоти под наем.

Диферсификация на активите - не купувай само един вид актив ,с времето се променя и ако един момент търсенето на търговски имоти е било голямо то след време пазара  се пренасища ,слабо е търсенето а жилишните имоти се търсят повече например много хора са решили да се заселят в около твоите имоти.

Пропуска на живота ви 2010 цена биткойн 0.5 за 1 брой,цена днес 850 за един брой биткойн  
Акции Амазон цена при старт 18 долара ,цена днес 2016 година 770 долара

Апартамент ако живеете в него е пасив ,ако го давате под наем е актив.Автомобил ако го карате вие е пасив ,ако го давате под наем е актив.

Платени прогнози за 2017

1 коментар:

  1. Добър вечер, за да ви
    Аз съм човек, който е с капитал, който ще се използва за предоставяне на заеми на хора difficulté.Donc ако сте в необходимостта от заем, моля свържете се с мен за удовлетворение.
    Тук млн имейл адрес: geogialuizaàgmailcom
    Благодаря.

    ОтговорИзтриване