неделя, 13 декември 2015 г.

ИМОТ

НОВА ДЪЛГОСРОЧНА ДАЛАВЕРА ЗА ДЪРЖАВАТА БАМКИТЕ И ТЪРГОВЦИТЕ ,ОТКЪДЕТО ДА СМУЧАТ

ОТРИЦАТЕЛНИ ЛИХВИ  ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО В ИКОНОМИКАТА - ИМАШ 100 ЛВ В БАНКА В КРАЯ НА ГОДИНАТА СА 90

ВЗЕЛ СИ КРЕДИТ 10000 ЛВ   ВРЪЩАШ 9500 ЛВ 
ПРОБЛЕМ НАЛИЧНИТЕ ПАРИ В БГ СА 10 МИЛИАРДА А ДЕПОЗИТИТЕ 50 МИЛИАРДА,АКО ДЕПОЗАНТИТЕ СИ ИЗТЕГЛЯТ ПАРИТЕ ,СИСТЕМАТА РУХВА.
ТОВА Е СВЕТА НА ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЛИХВИ. КОИТО ИМА ПАРИ ПЛАЩА ТАКСА ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПАЗЕНЕ И В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИМАШ ПО МАЛКО.В ИКОНОМИКАТА КРАЯТ Е НУЛА НО СЕ ОКАЗВА ЧЕ МОЖЕ И ОТРИЦАТЕЛНО.
БАМКЕРИТЕ И ТЪРГОВЦИТЕ СА ЗАБРАВИЛИ КАК СЕ ПРАВЯТ ОТ ПАРИ ,ПАРИ ПРИМ. 
96% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО РАБОТНИЦИ А ДРУГИТЕ 4% СЪЗДАВАТ РАБОТНИТЕ МЕСТА ЗА ХОРАТА

НЕ Е СИГУРНО ЧЕ РАЗТЕЖА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ И ХОРАТА ЩЕ КУПУВАТ НЕНУЖНИ ИМ НЕЩА ЗАЩОТО БИЛИ ИЗГОДНИ И НЯМА КАКВО ДА СИ ПРАВЯТ ПАРИТЕ.
ИКОМОМИКАТА И ГОЛЕМИТЕ КОРПОРАЦИИ МОГАТ ДА ФУНКЦИОНИРАТ САМО ПРИ НОРМАЛНА ИНФЛАЦИЯ ДО 10% ГОДИШНО ПРИ ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ ИЛИ ДЕФЛАЦИЯ НЕ МОГАТ ДА ВИРЕЯТ ,ОСВЕН С КРЕДИТИ И РАБОТА НА ЗАГУБА ,КОЛКОТО ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ РАБОТЯТ .

Отрицателните лихви ще доведат до скок на имотите в големите градове и на хубави места ,наема вече ще носи добра печалба.
100 хиляди евро депозит може да носи 2015 80 евро месечно
100 хиляди евро имот може да носи 200 евро месечно
100 хиляди евро имот или две гарсониери може да носи 250 евро месечно ,които притежава част от ония 50 милиарда депозите най разумно е да ги вложи в имот и да ги отдава под наем защото е по изгодно или да си ги тегли ако е отрицателна лихвата.



2016 продажбата на стоки не носи печалба 
БГ  държавата създава балон, изразходват се значителни обществени средства и вместо да се опита да го изпусне полека и с минимални загуби за всички, тя решава да го спука,пример фотоволтаиците.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар