неделя, 14 декември 2014 г.

БИЗНЕС ЕМИГРАНТ 2014 МОБИЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Бизнес с почистване в бг или бедна държава е невъзможен ,приходите ще са такива ,че не може да се нарече бизнес.
   
почистване на домове,фирми,блокове  и офиси с натурални продукти
месечна такса
абонаментно обслужване 

Като много емигранти,  се провалят в опита да си намери работа, тъй като не говори финландски език. Така тя и нейните приятели решават да създадат собствени си работни места – като основат компания от нищото. „Имахме усещането, че трябва да направим нещо сами.

От май 2014 година емигранти-предприемачи управляват своята собствена компания Clean Best. Става дума за почистваща компания, базирана на принципите за устойчивост и екосъобразност.

Трябва да отбележим, че Марта Манчева и колегите й имат наистина динамично ежедневие. Те съумяват да комбинират сутрешното почистване по домовете с ходенето на лекции и след това отново се заемат с бизнеса си. Всеки един от четиримата има своята специфична роля в компанията. Алексис Бужес се грижи за финансите, Ян Цихлар е поел вътрешния мениджмънт, Лиридиона Сопяни е отговорна за комуникацията и бранд мениджмънта, а българката Марта Манчева ръководи маркетинга. Наскоро към екипа се присъединява и шведската студентка Джозефин Бродел – тя отговаря за обслужването на клиентите. Днес 5-членната компанията се радва на завидна популярност. „Всеки клиент определено проявява интерес към продуктите, които използваме”, обясняват студентите. „Особено как можем да почистим толкова добре с простички сурови материали като сода за хляб и оцет!”.

ПОЧИСТВАНЕ ЕКО ,БИО 
ПОЧИСТВАНЕ  ПРЕПАРАТИ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар