събота, 6 декември 2014 г.

ИГРА 2014

 The Room
Играта първоначално беше предназначена само за iPad, но вече и собтвениците на Android устройства може да се забавляват с този физически пъзел обвит в мистериозна игра в един красиво създаден триизмерен свят. Целта на играча е да върви след следата от зашифровани букви оставена от енигматичен учен познат само с инициалите 'AS'. Следвайки го, играчите попадат в един завладяващ свят на мистерии и открития. The Room 2 вече може да се купи от Google Play за $2,99.


 Minecraft - Pocket Edition
До преди няколко години, мобилната версия на Minecraft беше много ограничена в сравнения с тази за РС. Разработчиците на Mojang актуализираха мобилната версия и днес може да се насладите на пълния блясък на играта от своя телефон. Minecraft - Pocket Edition ще ви струва $ 6,99 но ще ви осигури безброй часове на забавления.

The Cave
Ако решите да играете тази игра, трябва да бъдете подготвени за това, че тя не е просто едно приключение. Това е зашеметяващ и необятен свят на приключения и пътувания. Интерактивният свят е затворено пространство, наречено пещера. Вашият екип се състои от седем герои като всеки има своя собствена история и мотивация за решаване на проблемите. Играта първоначално беше достъпна на конзоли, но на нея вече могат да играят и собствениците на Android устройства за $ 4,99.

Няма коментари:

Публикуване на коментар