понеделник, 21 ноември 2016 г.

КАК ДА УВЕЛИЧИМ ПРОДАЖБИТЕ аромат

За магазини, ресторанти, офиси, медицински центрове и кабинети, изложбени помещения,болници,казина,дкц,зъболекарски кабинети,фризьорски салони,фитнес центрове,училища,колежи,университети,.

Всички знаят, че работната атмосфера влияе пряко върху работния процес. Ако желаете да повишите продуктивността, концентрацията, креативността на служителите си или просто искате да освежите обстановката, подберете един от нашите аромати. Доказано е, че определен аромат намалява техническите грешки с до 14%. Превърнете работната среда в място, в което се раждат уникални идеи!


Изследванията показват, че престоят на клиентите в приятно ухаещи магазини се увеличава до 40%. Събудете желанието на потребителите да прекарат по- дълго време сред Вашите стоки и услуги, да се запознаят с Вашата марка и да разберат с какво сте по- добри. Правилно подбраните аромати влияят на над 80% от емоционалното състояние на хората и ги кара да купуват!


Искате да увеличите продажбите на новия Ви модел автомобил с 16%? Използвайки нашите аромати Вие предлагате нов тип изживяване за посетителите на Вашия шоурум и създавате по-лична връзка с тях. С помощта на вярната комбинация от аромати ще събудите сетивата на купувачите и ще ги накарате да усетят, че това е правилната за тях кола.



Изложбената зала за мебели ще се превърне в истинска лавина от аромати, посещавайки я клиентите Ви ще усетят домашния уют, спокойствието и сигурността на домашното огнище и подсъзнателно ще ги свържат с вашата компания. Превърнете обзавеждането на дома им в едно емоционално изживяване и ги направете свои лоялни клиенти!



Вие сте собственик на ресторант и се чудите как да задържите клиентите си, за да опитат чудесният нов десерт във вашето меню? Ние знаем решението. Прилагайки успешната палитра от аромати стимулиращи апетита и водещи до възбуда на сетивата, ще повишите интереса на гостите ви към разнообразното меню.

Няма коментари:

Публикуване на коментар