петък, 18 ноември 2016 г.

РАБОТА ОТ ДОМА ТЕСТЪР

Тестване на уебсайтове

Usertesting.com – Плаща около 10 долара за 15-минутни тестове. Изисква микрофон. Whatusersdo.com – Заплаща според задачата. Тестовете обикновено траят около 20 минути. Изисква микрофон.

Userfeel.com – Плаща 10 долара на тест. Ще трябва да изпълните примерен тест и ако се справите ще получите одобрени за платени тестове. Ще ви трябва и микрофон.

Userlytics.com – Плаща 10 долара на тест, като времетраенето на всеки е между 10 и 20 минути. Ще са ви необходими камера и микрофон.

Analysia.com – Плаща 10 долара на тест. Времетраенето е около 10-15 минути.



Тестване на приложения

Ferpection.com – Това е френски сайт, който плаща на потребители за тестване на приложения и уебсайтове. Първоначалното заплащане е 10 евро, но с времето се повишава.

Myappratings.com – Сайтът ви позволява да оценявате и тествате приложения срещу заплащане. Обикновено един тест отнема около 15 минути.

Thebetafamily.com – Плаща 10 долара на тест и оценка на приложение. Един тест трае около 45 минути до 1 час.


Ето и някои от най-реномираните сайтове, където може да се включите към отбора на тестърите на приложения:
UserTesting
За да бъдете приет като тестър, вие трябва да завършите един пет-минутен тест. Ако бъдете одобрени, ще ви бъдат изплащани по $ 10-15 за всеки 20-минутен тест, в който се включите.
Userlytics
Ако имате уеб камера, микрофон, Windows 7 (или по-нова версия) или Mac OS X Leopard 10.6 (или по-нова версия) и смартфон, може да се регистрирате. След което ще трябва да следите кога получавате покана за конкретен тест и да се включите. Ще печелите по $ 10 на тест, като плащанията се извършват чрез PayPal веднъж на две седмици.
TestBirds
TestBirds тестърите дават отзивите си за приложения, уеб сайтове, видео игри, както и за електроника. За повечето от тези  тестове се плаща по $ 10, но има и такива за които заплащането достига до $ 70. Някои тестове предлагат бонуси за всеки открит бъг.
UserFeel
UserFeel дава възможност да се тестват мобилни и уеб приложения. За завършен тест се плаща по $ 10. Бихте могли да печелите до $ 100-200 на месец, като плащанията се правят веднъж седмично.
Ferpection
Ferpections тестърите могат да си изкарат до $ 100 на месец. За всеки тест, ще трябва да правит снимки на екрана на телефона или таблета си, със съпътстващо описание. Плащанията се извършват ежемесечно чрез PayPal, ако баланса е над £ 20.
Beta Family
BetaFamily тестовете са за Android и  iOS приложения. Всеки от тестовете трае от 45 до 60 минути, и се заплаща $ 10. Всеки от вашите тестове се оценява и ако вашата оценка е висока, ще бъдете поканени да тестват повече приложения. Трябва да има най-малко $ 50 в баланса по сметката ви, преди да можете да теглите

Няма коментари:

Публикуване на коментар