петък, 2 август 2013 г.

РАБОТА

Проституцията в рецесия
Времената са трудни за Деби, проститутка в Западна Англия, която предлага услуги за възрастни в апартамента си. Тя посреща двама или трима клиенти за денонощие, а само преди година е обслужвала осем или девет. При това на по-високи цени.
Джордж МакКой, мениджър на уебсайт, предлагащ информация за 5 000 салона за масаж, коментира, че индустрията е в криза. Проституиращите са принудени да свалят цените заради пониженото търсене и нарасналата конкуренция. В същото време разходите за наеми и режийни са нараснали сериозно. Самият МакКой отчита 30% спад на посетителите в сайта си.
Хората икономисват, за да обслужват основните си разходи за храна, жилище и бензин. Така проститутките остават без препитание. Близо половината от британските домакинства изпитват затруднение да си плащат сметките в края на месеца
Вивиен, която работи като проститутка на непълен ден, за да допълва доходите си като фотограф, коментира, че платеният секс се е превърнал в лукс. Това е довело до понижение на цените в индустрията и до големи отстъпки и компромиси със сигурността в опит да се задържат клиентите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар