сряда, 13 февруари 2013 г.


професия Секс треньор в леглото 


А, ако искате да си наемете секс треньор или да си търсите работа като такъв, най-добре се ориентирайте към Великобритания, където секс тренингът е законно признат като професия. А цената на час варира около 80-120 паунда в зависимост дали само ще си говорите за секс или ще го практикувате.

Това е една от новите, бързо набиращи популярност и търсени професии на 21 век. И как няма да е, като все пак говорим за платено удоволствие и то законно.
Секс треньора стои редом с професии като терапевт, сексолог, семеен консултант, психоаналитик, фитнес инструктор, защото сексът си е фитнес
Секс обучението е като всяко друго – теорията ви запознава с материята, а практиката ви научава.Липсата на практика или неправилното практикуване, без да има кой да ви покаже грешките и да ви помогне да ги решите, води до силно незадоволителен резултат.


 Професия геймър
Даниел Колев никога не е мечтаел да стане бизнесмен. Единственото, което искал да прави, е да играе игри на компютъра си. До такава степен, че започва да се състезава с все повече и повече хора и заедно с това нараства и желанието му да споделя опита си с другите. През 2013 г. той е включен в топ 5 на най-добрите геймъри в света и става треньор на видео игри

Няма коментари:

Публикуване на коментар