понеделник, 25 юли 2016 г.

бизнес продажба на акаунти

Как Pokemon Go се превръща в златна мина за играчите?
Accounts - Buy Sell Trade

Продажбите на вече развити акаунти не подминаха и новата игра на Nintendo

еърс се е присъединил към 20-годишният пазар на продажбата на акаунти за игри. Макар че няма потвърдени данни, анализаторът на Wedbush Securities Майкъл Патчър оценява глобалните им продажби на над 1 млрд. долара.

Шейн Джефри от Портланд, Орегон, твърди, че печели по около 65 хил. долара годишно от купуването и препродаването на акаунти за “World of Warcraft” на Activision Blizzard. 30-годишният програмист е започнал да се занимава с този страничен бизнес, докато е бил в колежа.

„Завърших без никакви дългове“, коментира той.

Продаването на акаунти не е незаконно в САЩ, но в повечето случаи нарушава правата на разработчиците на игри и на утвърдени места за търговия като eBay. Акаунтите за игри обикновено са собственост на компаниите, а не на играчите. Обичайно наказанието пък е блокиране.

Говорителят на eBay твърди, че предлагането на акаунти в сайта е забранено. Craiglist не е отговорила на запитването за коментар.

Представител на Blizzard заяви, че споделянето на данни за акаунти често води до злоупотреби с данни, а компанията прави усилия да спре всичко това

Selling Pokemon Go 23lvl 196k Stardust
I will give you the PTC username and password + email with password   NO TEL - VERIFICATION 


offer your price

Няма коментари:

Публикуване на коментар