събота, 10 ноември 2018 г.

Бизнес медия сайт фалшиви новини

Медия,тв,радио,новинарски сайт,онлайн магазин,игри,
фалшиви новини,шоу,

"Огромната част от медиите в интернет са финансирани от реклама: вие продавате аудитория, а не съдържание. Ако привлечете внимание, печелите пари, ако привлечете повече внимание с по-малко разходи, вие трупате повече печалби", каза той.
Уилямс признава, че медиите винаги са функционирали по този начин, но не и в такава степен, както е сега. Според него пикът на това явление е масовото произвеждане на "фалшиви новини".
Интернет предприемачът каза, че с онлайн търговията и с дигиталната реклама рекламодателите предпочитат да привлекат вниманието на точно определени аудитории във "Фейсбук" и "Гугъл", а не да рекламират продуктите си в списания и по телевизията. "Тази система елиминира всякаква форма на възнаграждение за качеството на съдържанието", заяви Уилямс и добави, че това го е накарало в "Медиум" да се концентрира върху модела, в който потребителят плаща, за да получи съдържание.

Компютърните игри в началото са се финансирали от реклами но 2018 разчитат на качество и продажби на легални игри и благодарение на банковите карти и интернет ,покупката на игра става за минути ,дори от стартирането и в цял свят.Има и pre-order

Онлайн търговията работи на същия принцип таргетира ,печеливши пазари Сащ,зависими от шопинг ,и разчитащи на красиви снимки ,нямащи нищо общо с реалния китайски продукт,купуващи ненужни неща

Няма коментари:

Публикуване на коментар