сряда, 12 декември 2012 г.

работа


Всяка година уебсайтът Glassdoor публикува класация с 50-те компании, които предлагат най-добри условия за работа. Тази година на първо място в класацията си те са поставили социалната мрежа Facebook. Причината да поведат всички останали компании в света е фактът, че работата в офисите им е разпределена между малки автономни екипи, които дават поле за изява на всеки отделен служител.

Facebook далеч не е единствената технологична компания в класацията на Glassdoor. На трето място се нарежда фирмата Riverbed Technology, а на шесто - Google, които са известни с това, че дават свобода на служителите си да разработват свои собствени проекти, използвайки ресурсите на компанията. National Instruments са на осмо място, LinkedIn - на 14-то, Intel - на 31-во и Apple - на 34-то.

Google и Apple присъстват в тази класация вече пета последователна година, макар че и двете компании тази година са по-надолу в списъка в сравнение с предишната. Facebook е в класацията от три години, като дебютира директно на първо място. Миналата година социалната мрежа бе поставена на трето място, но изглежда Glassdoor отново са си възвърнали доверието в нея и тази година отново са й отредили челната позиция

Няма коментари:

Публикуване на коментар