неделя, 30 септември 2012 г.

бизнес


Facebook gifts ще позволи на потребителите да намерят и закупят реални подаръци  за приятелите си директно на сайта им. Въпреки че в момента  е отворен само за избрани потребители ,  всеки ще има достъп скоро .

 Процесът изглежда доста безпроблемно. Потребителите ще могат да влизат в онлайн магазина на  Facebook, да разглеждате различни магазини, да си намерите  подарък, и го изпратите  за един от своите приятели във Facebook. Този приятел ще бъде  уведомен за подаръка, може да го приеме и да му бъде изпратен на предварително зададен от тях адрес за доставка. Нещо повече, получателите ще могат да настроят размерите на дрехите или вкуса на бомбоните

В момента може да отворите интернет страница или да представите вашата фирма в FACEBOOK направо от вашия профил
Кейгън се присъединява към Facebook като продуктов мениджър през ноември 2005 г. и е освободен осем месеца по-късно през юни 2006 г. Когато си тръгва социалната мрежа все още е достъпна само до ученици и студенти.                                                                                  
Кейгън обяснява причините за неговото уволнение по следния начин” Той е бил егоист, погрешка издава тайни на компанията на TechCrunch и не работи по подобряването на уменията си като продуктов мениджър.
Кейгън работи изключително добре когато компанията е от 30 човека, но трудно се приспособява когато броят на служителите на Facebook нараства до 150.
Докато е бил във Facebook Кейгън признава, че е използвал прекалено често името на компанията за лична изгода, вместо да се концентрира повече върху допринасянето за нейното израстване.

 Facebook Is the Future of Selling Online
Facebook започва да приема всеки, който има имейл през септември 2006 г.

малко инфо за създателя на FACEBOOK
Създава плейъра synapse,получава оферта от МАЙКРОСОФТ за 2милиона долата,отказва с мотива че продукта му не се продава.По късно viakol изпраща оферта за facebook на стоиност 800мил долара,отказва и на yahoo оферта за покупка на facebook ,на стоиност около 1милиар долара през 2006.На по късен етап отказва отново на MICROSOFT .срещата е насрочена за 8 часа сутринта ,причина -по това време още спял.
Пак отказва на интернет-гиганта с мотива че не иска да си прецаква уикенда ,защото само тогава имал време за приятелката си.    

Най-големият риск е да не предприемаш никакви рискове. Светът се мени твърде бързо. Единствената стратегия, която гарантира неуспеха, е да не рискуваш.

1 коментар:

  1. Я благодарю г-на Педро за помощь в приобретении ипотечной ссуды VA. Было здорово получить ссуду в размере 900 000 долларов США от этого кредитора. Меня зовут Красимир Тодор, я бельгиец. Я получил ссуду от этого авторитетного кредитора 20 ноября 2019 года, и я хочу быстро использовать это средство, чтобы сообщить всем здесь, что вы можете получить любой ссуду у этой надежной кредитной компании. Найти ссудодателя VA непросто, и он должен быть рекомендован Департаментом по делам ветеранов. Г-н Педро предоставит вам ссуды под низкие проценты в размере 2% и очень быстро. Получите кредиты по электронной почте: pedroloanss@gmail.com /
    Текст в WhatsApp: +18632310632

    ОтговорИзтриване