понеделник, 24 септември 2012 г.

бизнес



Боди за мъже скрива биреното шкембе Изобретателката на това бельо Сара Блейкли вече е натрупала 1 милиард от тази идея!Последният писък на модата  – мъжко боди, което скрива биреното коремче.
Цената му е 15 евро.

компания Spanx.
Компанията продава бельо, наподобяващо чорапогашници и клинове, което е много тясно и ако дамите го носят под роклите си, ще изглеждат по-стегнати и слаби. Сред продуктите са клинове, бикини, спортни сутиени. Американците пощуряха по Spanx, а папараците изловиха дори някои звезди с подаващ се клин Spanx под вечерната им рокля.
Компанията Spanx се оценява на 1 милиард долара. Блейкли притежава 100% от нея. Компанията няма нито един долар дълг, никога не е получавала чужди инвестиции и не е дала и 1 долар за реклама!

Блейкли е започнала компанията си сама. Днес тя има екип от 125 души. Само 16 от тях са мъже. Компанията продава 200 продукта в 11 500 магазина в 40 държави.
Блейкли с радост позира, облечена само в Spanx, за корицата на своите каталози, които се разпращат всяка година по 9 пъти на 6 милиона потребители.



Няма коментари:

Публикуване на коментар