четвъртък, 28 февруари 2019 г.

биткойн 2019

Square, компанията за мобилни разплащания на основателя на Twitter Джак Дорси, отчете приходи в размер на 166 млн. долара от продажба на биткойн през миналата 2018 година.

От подадения отчет за финансови резултати за четвъртото тримесечие на 2018 г. пред щатската Комисия по ценни книжа и борси (SEC), става ясно, че компанията има нетни приходи в размер на 3.3 млрд. долара през миналата година. 5% от приходите идват от услугата на Square за купуване на криптовалути Cash App, предава CoinDesk.

Продажбите на биткойн чрез приложението достигат сумата от 166 517 000 долара, като стойността на изтъргуваните виртуални валути възлиза на около 165 млн. долара. Така нетната печалба от продажбата на биткойни достига 1.69 млн. долара.

Обикновено при бинарните опции, трейдърите изкарват 75% от това, което заложат, ако се окажат прави. Например, ако трейдър сложи 100 долара за това, че EUR/USD ще поскъпва и се окаже прав, той ще получи 75 долара, плюс първоначалната си инвестиция. Ако валутната двойка се понижи обаче, той ще загуби 100% от своите средства.

Това означава, че трябва да сте прави в над 55% от случаите, само за да сте на нулата, както и по-голям процент, за да изкарвате пари от търговията с бинарни опции.


Определено „къщата" има предимство. Начинът, по който оперират бинарните опции, до голяма степен наподобяват рулетка – ако прогнозата Ви е грешна, губите всички рискувани пари, но ако е правилна – получавате средствата си плюс печалба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар