сряда, 28 юни 2017 г.

Навици на богатите хора които може да копирате точно сега

1.90% от състоятелните хора отделят минимум 30 минути на ден да се самоусъвършенстват..Четат онлайн ,наемат си учител ,книги.Те четат не да се развличат а да се усъвършенстват ,четат предимно тематически произведения свързани с тяхната професия и биографии на успешни личности.

2.Занимават се с спорт 75%. Спорта помага да се откъснеш от задачите да събереш сили и да пристъпиш с нови сили.

3. Работата не само им харесва ,те просто я обичат. Искрения интерес да достигнеш нови висоти ,да осигуриш пасивен доход и непрекъснат разтеж на дохода.

4. Те никога не се предават .95% ОТ заможните хора споделят че са забогатяли не чрез късмета си ,а са създали система за печелене която работи независимо от тяхното присъствие и никога не са се предали.

5. Много общуват .90% ОТ заможните споделят и са убедени че изкарването на пари много зависи от общуването . ПОБЕДИТЕЛИ ,ОПТИМИСТИ И ХОРА КАПАЦИТЕТИ В НЯКОЯ ОБЛАСТ КОИТО МОГАТ ДА ПОМОГНАТ ДА ВЪРВЯТ НАПРЕД.

6.Следят новините .95% са в крак с новите тенденции.Които знае не може да бъде лъган ,подвеждан и манипулиран а това помага при сделките.

7.Много спестяват. Купуват активи и се освобождават от пасивите. Цел създаване на пасивен доход. Не купуват 40 ризи и 50 чифта обувки.Богатия човек е облечен семпло и просто. Практичен автомобил с нормална поддръжка и не много скъпи части. Спестяват 50 % от дохода си и го инвестират в създаването на бизнес,система работеща без или с негово участие.
 или пасивен доход

8. Намерили са успешен наставник,съветник.Той не само ще помогне да се избегнат грешки по пътя към успеха но и знае маса подводни камъни.


9. Те се обграждат с милионери. 90 % от богатите общуват само с богати. Следят за местни съобщества на богати хора.      

Няма коментари:

Публикуване на коментар