неделя, 11 юни 2017 г.

Защо никога да не почвам работа на заплата

1. Работа заплата това са Приходи за глупаци. 
Защо си намеря работа  е толкова глупаво? Тъй като ви се плаща само когато работите. Виждате ли проблема? Или сте заблуждавайте така, какво мислите, че е разумно и оправдано за получаване на приходи, само когато е на работа си време?
И не е нужно да ми хрумна, че би било много по-добре, за да получите пари, дори когато не работите? Дали вашите стайни растения не растат, дори и във време, когато не се следят отблизо с тях? Защо вашата банкова сметка не растат по същия начин? Повечето от нас дори не забележите, че е работил 6 часа на седмица или 60. Но ако всичко, което може да ни предложи нещо стойностно, нещо, което повечето от нас ще се радваме да се оттегли от портфейлите си и да плати за него.
Ключовият момент - да се разделят стойността на вашия път, когато произвежда.

Умни хора изграждат системи, които генерират приходи, особено пасивно, денонощно. Това може да е началото на бизнеса, отваряне на уеб сайт, инвестиционна или получаване на възнаграждения за творческа работа. Системата работи без прекъсване, независимо дали сте я даде път или не.

2. Ограничен опит. 
Може да си мислите, че "е важно да се намери работа, за да получите опит." Проблемът с получаване на опит от работа е, че обикновено само да повторите същия ограничен опит отново и отново. На първо място, можете да научите много нови неща, а след това идва застой. Задайте си въпроса, какъв опит, придобит от вас сега, не губи своята стойност, а през 20-30 години? Ще има ли тогава си върши работата?

3. Учене чрез  опитомяване. 
Устройството на работа  прилича на участие в програма за човешкото опитомяване. Ти ще се научиш да бъде добър домашен любимец.

Как върви  обучението на вашето послушание? Дава ли ви собственика награда за добро поведение?  той  наказва ли ви , ако не сте в състояние да изпълнявате заповедта му?

4. Необходимо е да се хранят твърде много гърла за хранене. 
Данъчната система е предназначена да скрие реалната сума пари, загубени от вас: от страна на тези данъци работодателя си плаща, а някои - се удържа от заплатата си. Въпреки това, можете да бъдете сигурни, че от гледна точка на работодателя на всички тези данъци са част от вашата заплата.

Вашият реалната работна заплата може да бъде три пъти по-висока, но повечето от парите, които никога няма да видите. Той отива направо в джобовете на другите.

Какво щедър човек си!

5. Твърде рисковано. 
Много работници смятат, че устройството да работи - най-надежден и сигурен начин да се издържат сами.

Може ли да се чувстват сигурни в ситуация, в която някой е в състояние да само две думи ( "Ти си уволнен") напълно отнеме доходите си?

6. Срещали ли сте с бг предприемач е честно не ви го пожелавам.
Когато срещнеш идиот в света на бизнеса, можете да се обърнеш и да отиде в другата посока. Сблъсквайки се с идиот в корпоративния свят ИЛИ  фирмата  където работите, ще се обърнете  ще кажете: ". Извинете, шефе"

7. Молите  за пари. 
Когато искате да увеличите доходите си, независимо дали трябва да се направи на гишето и да поиска от собственика на повече пари? Колко добре се чувствате, получи малко от любимите си добавки «Pedigree Pal»?

Ако имате бизнес и един клиент ви казва "не", а след това просто да кажете  "следващия моля."

8. Работата уж подобрявала  социалния живот. 
Голяма част от хората, поставени да работят в основата на социалното му живот. Те общуват със същите хора, които работят в същата област. Смята се, че в деня, беше отлично, ако в рамките на голямо доверие на комуникационни компании преход беше обсъден нов цвят продукти и неочакваното доставка на допълнителна партида от химикалки.

Защо вместо да позволявате на собственика да избере социалния ви кръг, просто  го направете сами?

9. Загуба на свобода. 
За да укроти един мъж и го служител да направи, тя отнема много усилия. Първото нещо, което да се направи - е да се прекъсне независима воля. Не е лош начин - да му даде тежък ръчен, пълнени с безсмислени правила и наредби. Това ще направи новия служител по-податлив на обработка, го правят постоянно в страх от наказание, не е ясно защо.

10. Ставайки страхливец. 
Забелязали ли сте, че служителите имат почти неизчерпаем способност за непрекъснато хленчи за проблемите на техните компании? В действителност, те не искат да се справят с тях - те просто искат да говорят и да обясни защо е виновен някой друг. Тъй като, ако устройството да работи изсмукват всички свободната воля на хората и ги превръща в безгръбначни страхливци. Ако не може, без страх от уволнение, наречена шефа си коза, то вие сте вече не е свободен. Ти стана собственост на господаря си.

Без значение колко далеч сте стигнали в тази безизходица. Никога не е твърде късно, за да си възвърнете смелоста. Никога!

 Стив Павлина

преведено с гугъл преводач

Няма коментари:

Публикуване на коментар