неделя, 7 май 2017 г.

емигрант 2017 лондон

Охрана 
портиер ,дискотеки,клубове,хотели,заведения ,видеомониторинг ,търговски обекти 7 до 12 паунда на час ,горе долу 350 паунда на седмица за 15 дежурства 

най евтината обща квартира е 100 паунда на седмица
апартамент е почти невъзвожно да се наеме поради високата цена и изисквания ,200 паунда на седмица стая ще се намери но като сметнете че като самонает ще взимате 1400 пауна и ще плащате ежемесечно по 350 паунда данък остават 1150 паунда ,ако пушите или имате кола сте на мунус. 
Има няколко вида документи за охранител ,най обикновенно е door и струва окола 400 паунда и се кара курс за охранител 15 дена ,при този изкаран курс не може да получавате повече от 7 паунда на час преди данъци.
Пълния курс за охранител е около 2000 паунда и включва медицински и пожарна.Като в медицинския трябва да можете да пробивате трахея и да слагате абокад ,има стрелби с пистолет.Първоначално има входящ тест по англииски за ниво В1.Ако не знаете това ниво въобще не се пробвайте защото има медицински термини и термини от охранителната техника.Просто ще си загубите парите за курса.
В Лондон е умряла работа 12 милиона жители ,2 милиона англичани,другото е пакистанци ,индиици,българи,поляци,румънци и други.
Всички дюнери ,закуски ,магазини се държат от цитираните.
За да оцелеш в Лондон ти е необходимо да живееш като скот.Карането на кола излиза около 150 пауна на месец ,пушенето на цигари 240 паунда. 
Ако нещо сгафите като охранител ви отнемат лиценза и нямате право вече да работите това.Трябва да си търсите друга работа. 

В1 англииски изискване ,документ за охранител 

статут селф емплойед
разходи за документи 
наем и депозит
регистрация на самонаето лице
откриване на банкова сметка
лични средства до първа заплата

CV + attach a copy of SIA Door Supervisor Badge 

SIA licence in door supervision
*Ideally CCTV licence although not essential

основното което се иска за работа е
 Must have a SIA licence 
- Good English skills 
- Good communication skills 

Salary: £7.50 per hour


Информацията е взета от охранител с курс за 2000 паунда и работещ в луксозен хотел по 12 часа ,15 дена за 12 паунда на час преди данъци,живял две години в лондон и сега в София..Ако в София работите за 1000 до 1500 на месец сте по добре от работещ в Лондон за 1150 чисто паунда на месец.
Англия ви чака да си дадете парите по курсове,документи и наеми и да се върнете безславно в България.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар