петък, 6 юли 2012 г.

БИЗНЕС



БИЗНЕС МОБИЛЕН МАГАЗИН ЗА КОЗМЕТИКА
без наем
спираш на най-оборотните места и продаваш там където са клиентите
Най-добри места за бизнес Лондон,Париж,Амстердам,Берлин,топ туристическите дестинации
Най добри места в България ,София,Варна,пазари,срещу мол

Основно предимство може да отидете където са клиентите а не да чакате те да ви открият

Мобилната пицария „Дел Пополо" ще отведе бързо класическата услуга „доставка на пица до дома" на едно следващо, по-интелигентно ниво. Представяме ви тежкотоварен камион, върху който е монтиран транспортен, двадесет-метров, рециклиран контейнер със стъклени стени.
Близо 1/3 от пространството вътре е заето от импровизирана, но напълно професионално-оборудвана кухня и по-точно от класическа пещ на дървени въглища, характерна за Неапол.
Пещта развива температура над 800 градуса и пицата е готова само за около минута. Едва ли има гладен клиент, почитател на този тип италиански специалитет, който да има нещо против една топла, прясно изпечена пица с моцарела, прошуто и пресен босилек по оригинална рецепта, да му бъде сготвена и доставена на момента.
Тайна виличка върху дървото
Майсторът на пиците е Джон Дарски. Той напуска работата си в известна пицария в Сан Франциско и с помощта на дизайнер и сумата от около 180 хиляди долара, успява да създаде въпросната мобилна пицария, която става основният му бизнес. В момента Джон разнася вкусни пици из улиците на града и се радва на голям



Няма коментари:

Публикуване на коментар