събота, 4 май 2019 г.

Мотивация 2019

странни правила, на които Скалата дължи успеха си

Той спазва стриктен режим на сън
Успелите хора имат специфични режими на сън. В това има смисъл, когато имаш списък от задачи, дълъг колкото ръката ти, спането е само загуба на време. Скалата е един от хората, които спят между 3 и 5 часа на нощ.
Той казва: Основното нещо в режима ми е, че трябва да се събудя преди изгрев слънце. Имам два часа насаме, докато другите станат. Къщата е тиха.Джонсън посвещава сутрините си на планиране на деня, медитация и тренировки.

Той вярва, че е нормално да променяме мечтите си
Всеки успял човек се е провалял на моменти. Скалата не прави изключение. Преди време споделя, че отпадането на възможността да играе в Канадската футболна лига е бил краят на една негова мечта.
Връща се у дома с няколко долара в джоба. Въпреки това остава оптимист и казва на почитателите си: в такива моменти трябва да станете. Трябва да имате вяра, че понякога нещо, което сте искали да се случи, е най-доброто нещо, което не се е случило.

Скалата вярва, че светът не ти дължи нищо Понякога думите му са остри. Не си поплюва. Казва: Кръв, пот и уважение. Първите ги даваш, последното го печелиш. Независимо дали сменяш професионалното си поприще или пробваш да започнеш своята работа-мечта, работи толкова здраво, че хората да го забелязват.
И допълва: Направи всичко, което потенциалът ти позволява!
Възползвай се от всеки шанс

Можете да седите удобно облегнати и да наблюдавате как мечтите ви се отдалечават. Всеки шанс, който ви се удаде, за да се приближите до целта ви, е страхотна възможност.
Скалата: Когато застанете на вратата на някоя възможност, не чукайте. Строшете я, усмихнете си и се представете. Щом влезете, извлечете максимума от момента и го направете със страст.

Той не вярва, че има тайни на успеха
Когато го питат кои са трите компонента на успеха, Скалата казва: Няма тайни. Бъдете скромни. Бъдете гладни. И винаги бъдете най-отдадените на работата в стаята.

Дуейн Джонсън вярва във визуализирането на целите
Той вярва в рефлексията. Единственият начин да постигнете успех е като помислите върху миналото си и се загледате в бъдещето. Скалата казва: Помислете за преди 5 години.
Къде сте сега? Помислете къде ще сте след 5 години. Какво искате да постигнете? Бъдете неудържими.

Откриите в какво сте добри и след това инвестирайте 10 000 часа в него и станете страхотни в това нещо,"


Избирайте подходящия партньор в живота


Няма коментари:

Публикуване на коментар