петък, 21 август 2015 г.

СМАРТФОН

през 2007 г. светът на технологиите беше превзет от смартфоните. Те диктуваха почти всичко в сегмента, хора чакаха на дълги опашки, а устройствата се превърнаха в нещо, което всеки трябва да има. Мечтата на всеки производител. Но през последната година звездата на смартфоните започна да примигва и дори леко да се спуска надолу към хоризонта

Няма я магията отпреди няколко години, когато представянето на нов модел беше събитие, което се следеше с голям интерес. Сега в повечето случаи то дори може да остане незабелязано. Самите компании също намалиха фокуса върху представянията. Преди няколко години те бяха големи и грандиозни. Сега залите стават все по-малки, събитията все по-кратки. 

Какво означава всичко това за бъдещето на смартфоните? Те се превръщат в даденост точно както бяха обикновените мобилни телефони преди тях. Да, постепенно ще можем да вършим все повече неща с тях, включително и да управляваме домовете си например, но тези нови възможности няма да карат хората да се тълпят пред магазините или да коментират оживено новите модели смартфони. За "wow фактор" производителите ще разчитат на други устройства.

ПИШЕ КАПИТАЛ

1999 СЕ РЕДЯХМЕ НА ОПАШКА ЗА GSM КАРТА , 2007 СЕ РЕДЯХА НА ОПАШКА ЗА СМАРТФОНИ А 2015 НЕ СЕ РЕДЯТ ЗА НИЩО


GSM карта опашка от 30 човека и цена 180 лв

Няма коментари:

Публикуване на коментар